Mini Travel Mahjong Nastaviť Čínsky Klasický Mini Mahjong Cestovných Veľkosť Opakovane Dosková Hra Pre Cestu Domov, Rodina, Voľný Čas Ľahké

sku: w313830

€29.66 €59.32

Podrobnosti

Popis:

Naše Prenosné Mahjong Set je trvanlivý, hladké, a nie vyblednutiu pre vaše dlhodobé použitie, ako je vyrobené z kvalitného husté amín materiálov.Naša cestovná mahjong sada obsahuje Východ, juh, západ, sever , červená, prúžok, svastiky, cievky, ktorý je vhodný pre rôzne spôsoby, ako hrať.

Špecifikácia:

Meno: Mini Travel Mahjong Nastaviť

Materiál: mimóza + papier

Mahjong kategória: o 18*13*8mm/0.7*0.5*0.3 v

Váha: cca 1000 g

Balenie zoznam.

144 dlaždice + 3 farby + 1 balíčkom kariet + 1 smerový kocky + 1 víno kocky + 4 dlaždice vládcov

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Viacerých Hrať Kombinácie] vyzýva Ako naša cestovná mahjong sada obsahuje Východ, juh, západ, sever , červená, prúžok, svastiky, cievky, môže poskytnúť vám s diverzifikovanými tradičné mahjong) play kombinácie.

2.【Vysokokvalitného Materiálu] vyzýva Vyrobená z hustej amín materiálu, naše Prenosné Mahjong Set je trvanlivý, hladké, a nie vyblednutiu pre vaše dlhodobé používanie.Môžete si kúpiť to s istotou.

3.【Prenosný Dizajn] vyzýva Našom mini travel mahjong je ideálny pre cestovanie alebo doma, ako to je, ľahké a pohodlné na prenášanie.To vám umožní vychutnať si mahjong hra kedykoľvek a kdekoľvek.

4.【Pôsobnosti] vyzýva So náš Čínsky mahjong hra, môžete široko používať ho pre oslavy narodenín, cestovanie, domáce, a iné rôzne príležitosti, ktoré môžu zlepšiť vzťah medzi priateľov alebo rodiny.

5.【Zmysluplný Darček] vyzýva Klasické Mini Mahjong Súbor môže byť slúžil ako zmysluplné prezentovať svoje rodiny, priateľov, príbuzných, susedov, kolegov a spolužiakov, na Vianoce alebo iný správny príležitostiach.

.

Značky

Špecifikácie

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Odporúčame Veku: 12+y

Najnovšie Recenzie