Obliečky Klipy Húb Deka Fixer Ľahký Perinu Klip Deka Držiteľ Non-slip Deka Klip Vhodný pre Prikrývku Kolíky

sku: w3192

€1.40 €2.00

Podrobnosti

Odrážky:

1、Milý Tvar: tvar táto deka kryt zipsu je veľmi milý húb tvar, ktorý môže veľmi dobre pomôcť opraviť deka bez radenia.Tieto malé veci, čo vám ušetrí čas alebo energiu a prinesie vám dobré skúsenosti.Pevné na deka môže byť tiež krásne dekorácie.

2、Pohodlné ovládanie: kvalita tejto deka kryt zipsu je celkom dobré.Stačí prejsť ihly cez prikrývku a vložte nechty do okrúhleho otvoru na druhom konci opraviť.Keď chcete odstrániť, môžete ho priamo stlačte tlačidlo odomknúť, čo je celkom výhodné, ak chcete odstrániť.

3、Jedinečný Dizajn: bavlna deka má jeden kľúč na odomknutie dizajn.Dno tip môžu ľahko preniknúť viacerých vrstiev látky.Vnútorný materiál klip je vysoko kvalitnej ocele, čo je bezpečnejšie používať a výrazne znižuje riziko defektu.

4、vysokokvalitného Materiálu: huby tlačidlo je bavlna.Textúra je mäkký a nebude pocit chladu pri dotyku tela.Dno je vyrobené z ABS, ktoré je odolné a trvanlivé.

5、Ľahký: Táto deka kryt zipsu slúži ako praktický nástroj pre prešívané prikrývky, gauč týka, a obliečky na vankúše, a nebude uvoľnite ľahko.S tým, nemusíte používať objemné klipy alebo objemné magnety, pretože môžu poškodiť prikrývku, alebo, aby to ťažké.

Popis:

Táto deka kryt zipsu je odolnejšie ako iné bežné list klipy.

Nie len prikrývku upevnenia klip, ale aj roztomilý dekorácie na posteľ.

Špecifikácie:

Materiál: bavlnené tkaniny + nehrdzavejúcej ocele

Veľkosť: cca 3*2.8 cm/1.18*1.1 v

Balenie Zoznam:

Deka Fixer*1

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne odchýlky vo veľkosti vzhľadom na ručné meranie a osvetlenie vo fotografii môže viesť k rozdielom vo farbe, ako je to v reálnom živote.

.

Značky

  • ul deka, cumlík nastaviť, york deka, tin deka, čierna deka, turecký prikrývky deka, prešívaný prehoz cez posteľ obliečok, prehoz kocka deka prehoz cez posteľ, Bavlnená Deka, sky cumlík

Špecifikácie

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Najnovšie Recenzie